De nieuwe Captain Marvel trailer is uit

Iedereen, hou je vast! Marvel zal ons deze week verblijden met de eerste trailer van Avengers 4. Vannacht kregen we al de tweede trailer te zien van Captain Marvel, en eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we enorm naar deze film uitkijken. De eerste trailer was al genoeg om onze harten sneller te doen kloppen. Nu zitten we op het punt dat we smachtend naar onze kalenders kijken in de hoop dat het snel maart is.

De trailer

Wat we kunnen verwachten

We weten nu in ieder geval dat Captain Marvel niet voor de lol oude vrouwtjes in elkaar timmert. Het oude vrouwtje blijkt een Skrull te zijn, oftewel een van de bad guys. Carol vertelt aan Fury dat de Krees, waar zij deel van uitmaakt, de helden zijn. De voice over vertelt ons verder dat Carol Danvers niet als Kree is geboren. Ze is zo gemaakt. De film zal dus een echte origin story worden.

De trailer laat ook de interessante relatie tussen Fury en Captain Marvel zien. We krijgen ook te zien tegen wie Captain Marvel het moet gaan opnemen. De Skrulls zullen een groot onderdeel vormen van haar vijanden. Eerder schreven we ook al over het personage van Jude Law. In eerste instantie werd er gezegd dat hij Mar-Vell zou gaan spelen. Door een uitgelekt plaatje van een Funko POP! werd bekend dat dat het geval niet is. De sinistere scène in de trailer bevestigt dit beeld ook nog eens.

Talos, de grootste vijand van Captain Marvel, zit ook in de trailer. Hij is te zien in zowel zijn Skrull vorm als zijn menselijke vorm. Wat we hieruit kunnen opmaken is dat hij vooral de slechterik in de film gaat zijn. Captain Marvel zegt ook nog dat ze niet meer in de oorlog zal vechten, maar deze zal eindigen. Waarschijnlijk refereert dat weer terug naar de Kree, die haar een wapen hebben gemaakt.

De nieuwe Captain Marvel trailer is uit

In de trailer zien we ook de enorme krachten die Captain Marvel heeft. Om eerlijk te zijn is dit een hele geruststelling. Captain Marvel die zal de Avengers zeker kunnen redden. We hebben gehoord dat Thanos nu al in een hoekje aan het huilen is.

Oh en die schattige kat aan het einde van de trailer? Ga er maar van uit dat die niet is wat het lijkt.

Wat vind jij van de trailer? Laat het ons weten!

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.