De eerste Captain Marvel reacties zijn binnen

Het heeft even geduurd, maar over slechts twee weken kunnen we eindelijk genieten van de allereerste Marvel film waarin een vrouwelijke superheld de hoofdrol speelt; Captain Marvel. De eerste reacties zijn al binnen en over het algemeen zijn de reacties bijzonder positief. De film heeft veel 90s nostalgie. Daarnaast heeft Carol Danvors ook krachten die we nog nooit eerder hebben gezien. Al met al is er dus genoeg om naar uit te kijken.

Het einde van MCU fase 3 nadert, en het was lange tijd de vraag of Captain Marvel ook daadwerkelijk een goede film zou zijn. Het nieuwe personage zou de Avengers moeten redden in Endgame, maar dat gaat alleen werken als het personage ook slaagt bij het publiek. Wat dat betreft hoeven we ons geen zorgen te maken.

Een aantal ‘fans’ vonden het nodig om de Rotten Tomatoes pagina van Captain Marvel al vol te spammen met negatieve recensies. Deze personen hebben de film niet eens gezien, maar lijken niet te kunnen accepteren dat Marvel een film uit brengt met een vrouwelijke superheld. Of de film nu wel of geen succes wordt, deze bittere personen laten toch een nare bijsmaak achter.

Recensenten zijn er in ieder geval over uit dat Captain Marvel een geslaagde film is. De meeste reacties gaan over hoe goed de jaren 90 in beeld zijn gebracht, de humor, de unieke manier waarop het verhaal wordt verteld en dat de film de comics eer aan doet. Hier zijn een aantal spoiler-vrije reacties.

De reacties

 

Het is duidelijk dat Captain Marvel niet een typische Marvel film gaat worden. Het was een gok voor Marvel, maar het lijkt er op dat het toch een geslaagde gok gaat zijn. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Kijk jij uit naar Captain Marvel?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.