Men In Black: International Trailer

Als we Men In Black zeggen, dan denken de meesten uiteraard aan de filmreeks waarin Will Smith in een prachtig zwart pak de wereld red van aliens. De laatste film in de trilogie stamt alweer uit 2012. Zoals nu de gang van zaken is in Hollywood, moeten oudere franchises weer nieuw leven in geblazen worden. Dit jaar kregen we bijvoorbeeld The Predator, ook al was dat niet een heel groot succes was. Voor de Men In Black franchise werd de reboot compleet omgegooid. Het zijn namelijk niet alleen maar men die het zwarte pak dragen. Tessa Thompson (Thor: Ragnarok) speelt een nieuwe agent. Haar partner? Niemand minder than Thor zelf, Chris Hemsworth. Een goude combinatie, zoals we al in de Thor film hebben gezien. De eerste trailer van Men In Black: International is uit, en ook daarin zien we dat het met die chemie wel goed zit.

De trailer

De film is niet zozeer een vervolg op de eerdere films, maar in principe een film die plaats vindt in dezelfde wereld als de eerdere films. Liam Neeson en Emma Thompson zijn ook van de partij, wat natuurlijk alleen maar positief is. De trailer laat bekende elementen terugkomen, maar over het algemeen voelt de film erg fris aan. De special effects zien er nu al beter uit dan in de originele films. Dat is uiteraard logisch. De eerste Men In Black film stamt uit 1997.

De trailer laat ook grappige momenten zien, maar die hebben niet de overhand. Dat is op zich wel een goed iets. Het laat zien dat de makers de film ook daadwerkelijk serieus nemen. Al bleek de combinatie Thompson/Hemsworth eerder al ontzettend grappig te zijn, dus we kunnen ons niet voorstellen dat de film zijn grappen beperkt. Al met al zijn we erg enthousiast over de film.

Men In Black: International draait 20 juni 2019 in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.