Eerste trailer Maleficent 2 is uit

Het is alweer 5 jaar geleden sinds Angelina Jolie voor het eerst haar opwachting maakte als Maleficent in de gelijknamige film. De film vertelde een alternatief verhaal over de boze koningin en Doornroosje. De film was een groot succes en Jolie zei toen al dat een vervolg niet uitgesloten was. Een jaar later kreeg het project groen licht, maar het duurde nog tot 2018 voordat de opnames daadwerkelijk begonnen. Vrijwel de gehele cast keert terug voor het vervolg. Jolie zal natuurlijk de titelrol op zich nemen, maar ook Elle Fanning keert terug als Aurora.

Waar gaat het vervolg over?

De film begint een paar jaar na de gebeurtenissen van Maleficent. In die film kwamen we er achter waarom Maleficent zo hard was geworden en waarom ze een baby vervloekte. Maleficent 2: Mistress of Evil gaat over de gecompliceerde relatie tussen Maleficent en Aurora, die bijna koningin wordt, terwijl ze nieuwe bondgenootschappen aangaan, maar het ook moeten opnemen tegen nieuwe vijanden.

De trailer

De trailer geeft ons een kijkje terug in de tijd. De voiceover vertelt over het verhaal van de gemene heks en de prinses die ze tot eeuwige slaap verdoemde. De trailer laat ook zien dat een aantal jaren later, Aurora en Maleficent nog steeds samen werken. Het lijkt erop dat er een vijand is die zowel de mensen als de fairies bedreigt. Vandaar dat Maleficent de menselijke royals om hulp vraagt. Toch zegt iets in ons dat de koningin gespeeld door Michelle Pfeiffer niet helemaal zuiver is. Wellicht dat zij juist de echte vijand gaat zijn. Het laatste shot van de trailer laat in ieder geval een schaarsgeklede Jolie zien. Er komt dus in ieder geval genoeg actie in de film voor. Wij kijken er in ieder geval naar uit om Jolie weer in actie te zien.

Maleficent 2: Mistress of Evil komt op 16 oktober uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.