Alles waar we naar uitkijken in de maand april

April 2019 is de maand waarin iedere popculture fan zijn hart kan ophalen. Tegelijkertijd is het ook de maand waarin we afscheid moeten nemen van oude helden die we al jarenlang volgen. Het zal geen makkelijke maand worden, maar alsnog wel een feest voor iedere geek. Waar moet je naar uitkijken deze maand? We hebben het op een rijtje gezet.

4 april: Shazam!

DC staat tegenwoordig bekend als een studio die of raak schiet, of juist helemaal mis. Met Shazam! hebben ze wel weer een winnaar te pakken. In onze recensie vermeldden we al dat de film ontzettend grappig is, maar ook genoeg actie en verhaal heeft om de balans te bewaren. Wij hebben in ieder geval van de film genoten. De film gaat over de tiener Billy Batson, die van een oude tovenaar mysterieuze krachten krijgt. Als hij het woord Shazam roept, verandert hij in een volwassen superheld. Van binnen blijft hij toch een tiener, met alle gevolgen van dien.

5 april: The Chilling Adventures Of Sabrina Seizoen 2

Met The Chilling Adventures Of Sabrina bracht Netflix de geliefde tienerheks weer terug naar het kleine scherm. Dit keer was de serie rondom Sabrina geen komedie, maar een stuk donkerder. De serie werd gebaseerd op de stripboeken van dezelfde naam, uitgegeven door de Archie Horror imprint. Het eerste seizoen was een groot succes en op 5 april kunnen we zien hoe het verhaal verder gaat. Sabrina is nu een volwaardige heks met krachten waar anderen jaloers op zijn. We kunnen er van uit gaan dat ze zich toch flink in de nesten gaat werken. Vanaf 5 april staat seizoen 2 op Netflix.

11 april: Hellboy

Wederom wordt een oude superheld weer uit de archieven getrokken om opnieuw gelanceerd te worden. De nieuwe Hellboy-film ziet er erg veelbelovend uit. Dit keer speelt David Harbour de rode held. 11 april verschijnt de film in de bioscoop.

15 april: Game of Thrones seizoen 8

We hebben er extra lang op moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk bijna zo ver. Nog heel even en we weten wie er op de Iron Throne eindigt, wie er sterven in de oorlog tegen de White Walkers, en ook wie er nog lang en gelukkig zullen leven (niemand waarschijnlijk). De afleveringen zijn erg lang en de vechtscènes schijnen ontzettend indrukwekkend te zijn. Aan de ene kant vinden we het erg jammer dat Game of Thrones ten einde komt, maar aan de andere kant werd het ook wel tijd. 15 april komt aflevering 1 uit op Ziggo Movies en Series XL.

24 april: Avengers Endgame

We zijn nog steeds zwaar getraumatiseerd door Infinity War, maar met Endgame komt er letterlijk een einde aan een tijdperk. We zullen afscheid moeten gaan nemen van een aantal geliefde helden en hopen dat er een heleboel helden terugkeren. Het gerucht gaat dat de film meer dan drie uur zal duren, en dat is natuurlijk ook niet zo gek aangezien er zoveel verhaallijnen moeten worden afgesloten. We zijn er mentaal nog niet helemaal klaar voor, maar hey. We hebben weinig keuze.

 

Waar kijk jij het meeste naar uit?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.