De Geekish 24h readathon komt eraan!

Ja ja, je leest het goed! Over twee weken is het zo ver, dan gaat de Geekish 24h readathon van start! De hele dag staat in het teken van lezen, boeken en bloggen. Dat laatste geldt niet alleen voor ons, maar misschien ook wel voor jou. Lees snel verder om erachter te komen wat er allemaal staat te gebeuren op deze super leuke dag! Weet je niet wat een readathon inhoudt? Begin dan met dit vorige bericht, daarin staat alle basisinformatie.

Save the date!

Op zondag 31 mei 2020, van middernacht tot middernacht, gaan we samen een mooie dag vol boeken beleven. Meedoen is simpel, er zijn geen regels. Het doel is dat we allemaal proberen onze dag aan lezen te besteden, zodat we ein-de-lijk eens door die enorme stapel boeken komen. Een deel van het Geekish team zal de hele dag actief zijn op ons Instagramaccount. Hierop kun je onder andere leesupdates en polls verwachten. Daarnaast hosten we een aantal fotochallenges waar je door de dag heen aan mee kunt doen!

Fotochallenges

Door de dag heen kun je meedoen met onze fotochallenges. Ook deze zijn niet verplicht, maar wel heel leuk. Je kunt aan één challenge meedoen, maar je kunt ze natuurlijk ook allemaal doen. Gebruik #geekish24h bij je post en tag geekish.nl, dan kunnen wij hem gemakkelijk vinden. Voor elke challenge delen wij de leukste inzendingen in onze stories op Instagram. Daarnaast zal bij iedere challenge één winnaar of winnares gekozen worden. Zijn of haar foto verschijnt in een artikel over de readathon op de blog. Mocht de persoon in kwestie het willen, dan kan hij of zij er ook nog wat leuks bij vertellen!

Challenge #1: spel GEEKISH met de titels van je boeken

Voor deze eerste challenge is het de bedoeling dat je met zeven verschillende boeken de naam van onze blog gaat spellen. Hiervoor gebruik je de eerste letter van de titel. Heb je inspiratie nodig? De afgelopen weken hebben wij op Instagram verschillende templates gedeeld met titels bij een bepaalde letter uit het alfabet. In deze blogpost zijn alle templates terug te vinden, maar ze staan ook in de highlights van ons Instagramaccount.

Challenge #2: deel het boek waarvan jij graag een recensie zou zien

Jouw favoriete boek moet natuurlijk door zoveel mogelijk mensen gelezen worden, ook door ons! Op onze blog kun je via de zoekbalk heel makkelijk zoeken door alle blogposts en recensies. Hebben wij jouw favoriet nog niet gerecenseerd? Deel dat boek dan voor deze challenge. Het favoriete boek van de winnaar zullen wij zo snel mogelijk recenseren!

Challenge #3: jouw beleving van de Geekish 24h readathon

De foto die bij deze challenge past, vertelt het verhaal van jouw dag. Dat kan zo creatief zijn als je zelf wilt! Hierbij kun je denken aan het boek (of de boeken) die je hebt gelezen op deze dag, de plek waar je genoten hebt van je boek of iets totaal anders natuurlijk. Wij zouden het ook heel leuk vinden om te zien wat jullie in een volgende editie (weer) zouden willen bij de readathon. Het is aan jou en wij zijn heel benieuwd wat jullie hierbij bedenken.

Templates

Naast de eerdergenoemde alfabet-templates, hebben wij een aantal speciale templates voor deze readathon gemaakt! Je kunt ze gebruiken om de boeken die je wilt gaan lezen te delen, om de bingokaart af te strepen of om je leesdag weer te geven in gifjes. We hopen dat jullie ze leuk vinden! Als voorproefje vind je ze nu al in dit artikel, maar ze zullen ook in onze stories op Instagram delen. Klik er op voor een grotere afbeelding.

De Geekish 24h readathon komt eraan!  De Geekish 24h readathon komt eraan!   De Geekish 24h readathon komt eraan!

Wij verheugen ons ontzettend op de readathon en we kijken uit naar jullie foto’s en verhalen! Jullie hebben nu alle informatie van ons gekregen en we zijn heel benieuwd wat jullie er van vinden. Hebben jullie er ook zo’n zin in? Laat het zeker aan ons weten, dat vinden we leuk om te lezen 😀

Laat een reactie achter

Imke

Ook interessant

1 Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.