Dutch Comic Con Winter Editie komt er weer aan!

Onze favoriete tijd van het jaar staat weer voor de deur. Dutch Comic Con Winter Editie 2019 vindt plaats op 23 en 24 november in de Jaarbeurs in Utrecht, zoals we gewend zijn intussen. Ieder jaar zijn wij als Geekish aanwezig bij DCC en ieder jaar wordt het evenement beter en nog ruimer opgezet. We kijken in ieder geval erg uit naar wat de organisatie dit jaar weer voor ons in petto heeft. Er zijn al een aantal zaken bekend, zoals de gasten, maar toch worden we altijd nog verrast als we eenmaal aanwezig zijn. Toch willen we even voor jullie op een rijtje hebben waarom je kaartjes moet kopen voor DCC.

Gasten

Helaas heeft Michiel Huisman af moeten zeggen doordat hij een rol kreeg in een nieuwe HBO serie. Dat is erg jammer, want we hadden hem graag live willen zien. Maar niet getreurd, er zijn nog een aantal andere gasten die erg interessant zijn. Wij zijn bijvoorbeeld erg enthousiast over Evanna Lynch, die Luna Lovegood speelde in de Harry Potter serie. Ook voor niet-Harry Potter fans zijn er genoeg gasten. Zo komt Colin O’Donoghue, bekend van Once Upon A Time. Daarnaast zal Marie Avgeropoulus uit The 100 Utrecht bezoeken en ook Ian Ziering, bekend van Beverly Hills 90210 en Sharknado.

Ook voor fans van comics zijn er genoeg gasten aanwezig. Zo kun je onder andere Arthur Adams. Kurt Busiek en Alanna Smith ontmoeten. De gamers onder ons kunnen hun hart ophalen met de komst van Jonny Cruz, die onder andere de stem van Lúcio uit Overwatch heeft ingesproken.

Cosplay

Een van onze favoriete redenen om naar DCC te gaan is uiteraard de Cosplay. Ieder jaar weer verbazen we ons over de fantastische kostuums en de liefde en aandacht die erin gestoken wordt. Wij kijken er dan ook erg naar uit om weer veel foto’s te maken van alle geweldige cosplayers.

Merchandise

Zoals ieder jaar komen we binnen met een redelijk volle portemonnee, maar huilt onze bankrekening als we weer naar huis gaan. Dat komt door de vele kraampjes waar handelaren hun merchandise verkopen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ze hebben het bij DCC. Of je nu dat ene unieke beeldje zoekt of een cool nieuw kledingstuk van je favoriete franchise, bij DCC moet je kunnen slagen!

Activiteiten

Naast shoppen, gasten ontmoeten en naar cosplayers kijken zijn er nog genoeg andere dingen die je kunt doen. Zo is House of Wax weer aanwezig met een fantastische walkthrough. Er zijn workshops waar je aan kunt deelnemen. FOX heeft zoals altijd een theater waar je de nieuwste afleveringen van FOX series kunt kijken. Je kunt de Fan Village bezoeken en ook voor de kinderen is er een speciaal gebied waar ze zich kunnen vermaken. Je zult je in ieder geval niet vervelen!

Gaming

Voor de gamers onder ons is er ook genoeg te beleven. Zo kun je de nieuwste video games spelen en deelnemen aan tournooien. Daarnaast zijn er ook bordspellen en card games te spelen. Kortom, ook Gamers zullen zich niet vervelen.

 

We hopen jullie in ieder geval daar te zien!

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.