Over Ons

Welkom bij Geekish, dé Nederlandstalige site voor je dagelijkse dosis popculture. We vonden dat er al heel veel supergave boekenblogs zijn, en ook heel coole filmsites. Maar nergens kwamen we een gebundelde site tegen voor alle geekish onderwerpen. Daarom hebben we die zelf opgericht!

Bij Geekish kun je terecht voor recensies, achtergrondverhalen en nieuws op het gebied van films, televisie, boeken, comics, spellen en games. We proberen zo veel mogelijk te kijken, lezen, doen en spelen zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle relevante popculture gebeurtenissen. Net als jij bingewatchen we graag de nieuwste Netflix serie en wachten we (on)geduldig op de nieuwe release van onze favoriete auteur.

We proberen op Geekish een mix te brengen tussen de diverse media, en ook tussen ‘klassiekers’ en nieuwe uitgaven. Voor iedereen die popculture een warm hart toedraagt, is hier iets te vinden. Sla onze website op tussen je favorieten, want we komen meerdere keren per week met nieuwe content.

Contact & samenwerking

Al je vragen, verzoeken en opmerkingen kun je mailen naar: info@geekish.nl

We proberen binnen een (werk)dag antwoord te geven op je mail.

Uiteraard staan we compleet open voor alle soorten samenwerkingen, van blogtour tot persconferentie, en van recensie-exemplaar tot gastblog. Heb je een boek geschreven of uitgegeven en wil je dat wij een recensie schrijven? Of heb je een plekje voor ons op de gastenlijst van jouw popculture evenement? Mail ons! We zijn erg PR-vriendelijk.

Schrijven voor Geekish

Het Geekish team bestaat uit:

Hoofd- en eindredactie:

  • Ingrid
  • Nora

Onze bloggers:

  • Cassandra
  • Daniel
  • Demi
  • Imke
  • Jennifer
  • Katrien
  • Rosanne
  • En… misschien jij?

Lijkt het je leuk ook voor Geekish te schrijven?
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe (vaste of gast-) bloggers met een vlotte pen! Heb je een idee voor een eenmalig tof artikel of wil je juist graag regelmatig voor ons schrijven? Neem vooral contact met ons op.

Onze focus

Hoe graag we ook zouden willen, we kunnen niet álles lezen en zien. Daarom hebben we een aantal focuspunten.

Uiteraard stappen we soms uit onze comfortzone en schrijven we over een heel nieuw onderwerp. Hier schrijven we echter het meest over:

Boeken: Young Adult, thriller, feelgood, horror, fantasy & sci-fi *
Films & TV: blockbusters, Marvel & DC, Disney, boekverfilmingen, Netflix Originals, horror, fantasy & sci-fi
Games: MMO’s, rpg’s, Pokémon, fantasy & sci-fi, horror, populaire apps
Bordspellen en kaartspellen:  zolang het maar een gezellige spellenmiddag/avond oplevert!

∗ Boeken lezen we zowel in Nederlands als Engels (bijvoorbeeld als een boek (nog) niet vertaald is). Artikelen zijn altijd in het Nederlands.

Volg ons!

Natuurlijk zijn we ook te vinden op Social Media. We zouden het leuk vinden als je ons volgt, en al helemaal als je jouw vrienden ook uitnodigt ons te volgen. Klik op een van onderstaande buttons om naar onze Instagram, Facebook of Bloglovin’ te gaan.