YALFU 2020 komt er aan (+ winactie)

De wereld staat nog in vuur en vlam, en juist daarom is het zo belangrijk dat we ons verliezen in de pagina’s van boeken. Door het lezen van boeken kunnen we werelden bezoeken die wellicht ook niet perfect zijn, maar waarbij het kwaad toch altijd overwonnen wordt. Het is daarom ook belangrijk om boeken te blijven vieren en dat kan op 25 september aanstaande. YALFU 2020 wordt dan namelijk georganiseerd. Iets anders dan we gewend zijn, maar het belooft wederom een goede editie te worden. Blijf vooral lezen want aan het einde van het artikel zullen we je laten weten hoe je een kaartje kunt winnen voor de livestream!

Hoe? Wat? Waar?

YALFU 2020 zal deels fysiek en deels via livestream georganiseerd worden. Het evenement zal georganiseerd worden in Tivoli Vredenburg, maar de zaalplaatsen zijn beperkt. Zaalkaarten zijn € 7,50, maar je kunt het festival ook veilig volgen vanaf je luie stoel via de livestream. Die kaarten kosten slechts €5,00. Of je nu zaalkaarten koopt of kaarten voor de livestream, je krijgt hoe dan ook een mooi pakketje met een unieke gesigneerde bookplate van Leigh Bardugo (zolang de voorraad strekt), een limited edition kaartenset van de nieuwe Grishaverse-omslagen en leuke aanbiedingen. Het evenement begint om 20.00 en is om 21.15 afgelopen. Wil je kaartjes kopen? Klik dan hier.

Waarom mag je YALFU 2020 niet missen?

De belangrijkste reden: Leigh Bardugo is de headliner! Ze zal er niet live zijn, maar via livestream worden geïnterviewd door Samya Hafsaoui. We zijn enorm groot van van Leigh. Haar Grishaverse boeken zijn fantastisch en ook haar eerste boek voor volwassenen, Ninth House, is top. Daarnaast komt er in het najaar een serie gebaseerd op de Grishaverse op Netflix, dus wie weet komen we nog meer te weten over de langverwachte serie.

Neerlands trots in de boekenwereld, Chinouk Thijssen en Valentijn Ringelberg zullen live aanwezig zijn. Chinouk werd bekend met haar YA-thrillers Fataal Spel en de Truth or Dance-trilogie. Valentijn Ringelberg brengt het eerste deel van zijn YA-fantasyserie De Raad van Vha’Rymn uit op 25 september. Kortom, genoeg reden om een kaartje te kopen!

Winactie

Wij mogen 2 kaarten weggeven voor de livestream van YALFU op 25 september aanstaande. Wat moet je doen om kans te maken op een van de twee kaartjes? Simpel. Ga naar onze instagram-pagina, like en volg het bericht over de winactie en vergeet ons niet te volgen. Wil je extra kans maken? Tag dan 3 van je bookish friends of like onze Facebook-pagina. Winnaars worden maandag 21 september bekend gemaakt. Succes!

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.