Horrortober: de Geekish 48h readathon komt eraan!

Op veler verzoek is hij er weer: de Geekish readathon! Deze keer gaan we maar liefst 48 uur samen lezen, griezelen en liefde voor boeken verspreiden. Wil jij alle ins en outs van de Geekish 48h readathon weten? Lees snel verder en ontdek alle details.

De Geekish 48h readathon

Horrortober: de Geekish 48h readathon komt eraan!

De belangrijkste vragen zijn natuurlijk wie, wat, waar en wanneer. Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november kan iedereen aan de readathon meedoen. Het thema is – zoals je misschien wel verwacht – Horrortober, maar het is zeker niet verplicht om horror te lezen! Het enige wat je hoeft te doen is lezen. We proberen allemaal zoveel mogelijk tijd te besteden aan lezen. Natuurlijk mag je gewoon slapen, eten, werken, wat dan ook! Het doel is om je aandacht op lezen te vestigen, niet om de rest van je leven op pauze te zetten 😉 De meeste berichten over de readathon zullen, net als de vorige keer, voor het grootste deel op Instagram geplaatst worden. Wil jij ook iets plaatsen over de readathon? Gebruik #Geekish48h en tag ons in je posts en stories!

Geekish fotochallenges

Ook de fotochallenges keren terug en ook deze staan in het teken van Horrortober. Houd jij niet van horror? Geef dan een persoonlijke wist aan de challenges met al je creativiteit! Je hebt het hele weekend de tijd om de challenges te plaatsen. Alle deelnemers maken weer kans op een plekje op Geekish.nl, net zoals bij de vorige editie. Je hoeft niet aan elke challenge mee te doen, bij elke challenge wordt een winnaar gekozen.

Challenge #1 – Je eerste horror

Iedereen heeft een bepaald boek waarmee hij of zij in het horrorgenre terecht is gekomen. Kippenvel in je jeugd of de nieuwste Stephen King bijvoorbeeld. Of je bent nog helemaal nieuw in het genre en je hebt iets uitgezocht waarmee je in de horror wil beginnen. Deel met ons welk boek of welke serie dit is.

Challenge #2 – Te eng voor woorden

Welk horrorboek jaagt jou de stuipen op het lijf? Van welke serie krijg jij spontaan de kriebels? Laat het ons zien en vertel waarom dit boek of deze serie jou zo bang maakt!

Challenge #3 – Hoe lees of kijk jij horror?

Ben jij een held die in het donker naar een enge film kan kijken? Lees jij ‘s avonds in bed met een zaklamp jouw favoriete horrorboek? Of kan jij jezelf alleen in het volle daglicht in horror verdiepen? Show ons hoe jij van horror geniet en neem ons mee in jouw moment!

Challenge #4 – Al jouw gelezen horror in Horrortober

Deze maand staat – zoals jullie ondertussen weten – het horrorgenre centraal op Geekish. We hebben allemaal geprobeerd om dit genre een heleboel aandacht te geven en we hebben hiervoor veel verschillende boeken gelezen. Maar welke allemaal? Zet ze bij elkaar en maak er een mooi plaatje van!

Dat was alles voor nu! Wil jij op de hoogte blijven van alle updates rond de Geekish 48h readathon? Volg ons op Instagram en je mist niks.

Laat een reactie achter

Imke

Ook interessant

1 Comment

  • Leuk! Count me in. Ga eens wat leuke boeken verzamelen, al moet ik geloof ik die zaterdag wel gewoon naar school. Ohwell, genoeg tijd over!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.