Gwyneth Paltrow krijgt haar eigen Iron Man suit in Avengers 4

Pepper Potts is een belangrijk personage in het leven van Iron Man Tony Stark. In Iron Man 3 kregen we haar al kort te zien in de Mark 42 armor, maar voor de rest heeft Pepper enkel bijrollen gespeeld. Daar lijkt nu verandering in te komen. Een teaser foto laat zien dat meer dan tien jaar sinds het begin van de MCU, Pepper nu eindelijk ook haar eigen pak krijgt.

Hoewel we niet weten wat er met Pepper is gebeurd na de gebeurtenissen van Infinity War, is het zeer waarschijnlijk dat ze de snap heeft overleefd. Het is al bekend dat Paltrow haar rol gaat voortzetten in de vierde Avengers film. We weten echter nog niets over wat haar rol in het verhaal gaat zijn. Marvel is erg streng met het geheimhouden van de details. Wel is er een foto gelekt van Paltrow met een paars/zilverkleurig pak aan. Het pak lijkt niet zozeer op die van Iron Man, dus we kunnen er vanuit gaan dat Tony het speciaal voor haar heeft ontworpen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

[follow @uncannycomicquest] yooooo does Tony die and Pepper takes her revenge out on Thanos?! Let us know in the comments below!­čĹç­čĆ╗

Een bericht gedeeld door UNCANNY COMIC QUEST (@uncannycomicquest) op

Er zijn fans die zich afvragen of het wel echt is. Dat is niet verwonderlijk. Echter hebben we genoeg redenen om te geloven dat dit de real deal is. Vorige week zijn er foto’s details gelekt van Avengers 4 speelgoed. Een van die designs was van een personage met een paars en zilverkleurig pak. Daarnaast heeft Pepper in de comics ook een pak, namelijk in de Invincible Iron Man serie.

Verdere geruchten over Avengers 4 zeggen dat de film zich een half jaar na Infinity War afspeelt. Waarschijnlijk zijn Pepper en Tony getrouwd en hebben een kind. Paltrow heeft het volgende gezegd in het Avengers: Infinity War tijdschrift:

“Pepper en Tony hebben er samen een lange reis op zitten. Ze begon als zijn plichtsgetrouwe assistente, en toen groeide hun relatie, en nu tien jaar later zijn ze getrouwed, en hebben ze een kind. De relatie is gegroeid op een manier waarop alle grote romances groeien.” – Gwyneth Paltrow

Het zou ontzettend leuk zijn om haar personage te zien groeien. Na al die tijd in de schaduw van Tony te hebben gestaan, is het wel tijd voor Pepper om te helpen de wereld te redden.

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.