Avengers 4 trailer uit voor het einde van 2018

2018 is bijna ten einde. Het is een vrij intensief film jaar geweest, vooral met de release van Infinity War in mei. Na al die maanden zijn we nog steeds niet helemaal over de schok heen. Alhoewel er weinig bekend is over Avengers 4, komt er mondjesmaat toch informatie naar buiten. Zo kunnen we er al vrij zeker van zijn dat Gwyneth Paltrows karakter Pepper Potts een Iron Man suit aan zal trekken.

Omdat er zo weinig bekend is over de aankomende Marvel films, hebben fans de taak op zich genomen om het internet af te zoeken naar informatie. Als het goed is hoeven we niet al te lang meer te wachten. Erick Weber interviewde Kevin Feige tijdens een speciale screening van Black Panther. Volgens Weber zei Feige dat de Avengers 4 trailer “voor het einde van het jaar” komt.

 

Dit is goed nieuws voor alle fans die in spanning aan het wachten zijn op de release van Avengers 4. We weten niet of het een teaser trailer zal zijn of een volledige trailer. We gokken op een volledige trailer. Het jaar duurt nog maar twee maanden, dus we moeten nog een heel klein beetje geduld hebben voordat we eindelijk kunnen zien of er nog hoop is voor onze favoriete superhelden.

Het wordt verwacht dat de marketing campagne voor Avengers 4 meteen aan het begin van het jaar van start gaat. Het zal ook interessant zijn om te zien hoe deze campagne het succes van Captain Marvel gaat beïnvloeden. Captain Marvel speelt zich af in de jaren 90. Dat is een hele tijd voor Infinity War. Toch zal deze film enorm veel invloed gaan hebben op Avengers 4. Captain Marvel zal de eerste Marvel film zijn met een heldin in de hoofdrol.

Kijk jij uit naar de nieuwe Avengers 4 trailer?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.