Firstlook Festival 2018 sfeerimpressie

Geekish.nl was aanwezig bij het Firstlook Festival in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit was de eerste keer dat wij bij dit festival te gast waren. Natuurlijk keken we onze ogen uit! Hierbij een korte impressie van het jaarlijkse gaming event.

Firstlook Festival

Van de officiële Firstlook website:

Firstlook is al tien jaar hét gaming-event van de Benelux waar traditioneel begin oktober de nieuwste games, gadgets en hardware voor het eerst aan de Nederlandse en Belgische gamers getoond worden.

Begonnen in 2008 als kleinschalig game-event voor 1500 bezoekers in de Amsterdamse Convention Factory, groeide Firstlook in tien jaar tijd uit tot een met 25.000 mensen uitverkocht evenement in de Utrechtse Jaarbeurs met een vaste plek op de internationale game-events kalender.

Op Firstlook Festival zijn de premières van de nieuwste games, gadgets en gear het hart van het event. Eromheen krijgt de zeer brede community die gaming kent, de ruimte om haar passie voor zaken als esports, cosplay, indie games, live streaming, anime en retro te kunnen uiten en delen.

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.