The Umbrella Academy seizoen 2 aangekondigd

Dit nieuws zag iedereen natuurlijk al aankomen; daar hoef je geen 58-jarige tijdreiziger voor te zijn. Maar nu is het dan eindelijk echt officieel: The Umbrella Academy seizoen 2 is aangekondigd! Aangezien deze serie een nieuwe favoriet is van de halve wereldbevolking, was het ook wel een erg rare beslissing geweest hier geen tweede seizoen van te gaan maken. Maar wat kunnen we verwachten? Spoilers voor het eerste seizoen volgen vanaf hier.

Wat weten we over seizoen 2?

Eigenlijk niets, behalve dat het komt. Yup, dat is inderdaad bar weinig. Dit is hoe het officiële Instagram-account van de serie het nieuws bekend maakte. Daarvoor wachtten ze gelukkig tot 2 april, want anders had iedereen gedacht dat het een gemene 1 april-grap was.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hello. Season 2. Goodbye.

Een bericht gedeeld door The Umbrella Academy (@umbrellaacad) op

De Hello en Goodbye slaan uiteraard op de tatoeages op de handen van iedereens favoriete personage Klaus Hargreeves (Robert Sheehan). Meer is er niet bekend gemaakt. Natuurlijk draait de geruchtenmolen al overuren.

De Hargreeves als volwassenen of kinderen?

The Umbrella Academy seizoen 2 aangekondigd

Dat is natuurlijk de vraag die iedereen bezig houdt. Want de allerlaatste scene van het eerste seizoen laat zien dat de gehele familie dankzij Number Five een tijdsprong gaat maken. De portaal die opent, ziet er net zo uit als degene waaruit Five weer verscheen in de eerste aflevering. Hij opende het portaal als 58-jarige maar kwam er weer uit in het lichaam van een 13-jarige.

En dat is dus het ding: in die laatste scene zien we eerst iedereen als volwassene, en daarna als kind. Het zou dus kunnen dat The Umbrella Academy seizoen 2 draait om de kinderen/tieners. Of, het is een teaser van de makers. Want de zeven volwassen acteurs zijn inmiddels zo beroemd geworden (of nóg beroemder dan ze al waren) dat het redelijk idioot zou zijn als deze zeven mannen en vrouwen niet terug zouden keren. Ik denk dat we dus veilig kunnen stellen dat we de Hargreeves weer als volwassenen gaan terugzien. Maar hoe? Dat wordt afwachten.

Geruchten gaan dat de Hargreeves wellicht terugspringen naar de jaren ’60, ook omdat het tweede deel van de comicserie zich afspeelt rond de moord op JFK. Deze reeks heet The Umbrella Academy: Dallas. Dat zou misschien wel betekenen dat Klaus zijn Dave weer (levend!) kan zien. Oh. My. God.

Wanneer kunnen we seizoen 2 zien?

Dat gaat nog wel even duren… Er is nog niet gestart met de opnames. Voor seizoen één duurden de opnames zo’n vijf maanden. Daar komt dan nog post-productie en dergelijke bij. Ga er dus maar vanuit dat we dit jaar geen tweede seizoen kunnen verwachten. Zeer waarschijnlijk is het dat seizoen twee van The Umbrella Academy net als het eerste seizoen in februari in premiere gaat. Dat is dus februari 2020. Op z’n vroegst. Want misschien moeten we zelfs wel langer wachten.

Het geeft de cast wel de kans om weer zijn opwachting te maken op diverse comic cons. Om de tijd te doden tot aan S2, kun je bijvoorbeeld het panel bekijken dat de complete cast deed op New York Comic Con:

En nu?

Wachten. Wachten, wachten, en nog eens wachten. Hopelijk wordt snel bekend wanneer de opnames beginnen. Misschien kunnen we tijdens die periode wat leuke snapshots zien via de social media kanalen van de cast en crew. Daarna is het wachten op officiële foto’s, een eerste teaser en een echte trailer. In de tussentijd kun je misschien een van deze opties kiezen:

  • Er komen genoeg grote producties uit in de tijd dat je toch moet wachten. Wat te denken van Avengers: Endgame en de nog titelloze Star Wars IX?
  • Lees de comics van The Umbrella Academy. De comics zijn best anders dan de televisieserie, maar welk bronmateriaal is nou wel 100% getrouw verfilmd?
  • Volg de cast en crew op Instagram/Twitter, want ze delen allemaal behoorlijk wat leuke dingen van achter de schermen.
  • Kijk interviews over seizoen 1 tijdens de perstour op YouTube. Daar kun je behoorlijk wat tijd mee doden.
  • En de meest voor de hand liggende optie: kijk seizoen één opnieuw. En opnieuw. En opnieuw. Totdat je het kunt dromen.

 

Laat een reactie achter

Nora

Volg Nora op Twitter en Instagram: @nosinne

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.