RDJ was de enige Avenger die het hele Endgame script kreeg

De Russo broers hebben onthuld dat Robert Downey Jr. de enige Avenger was die een volledig Endgame script kreeg. Dat is natuurlijk niet zo gek, aangezien RDJ de originele leading man van de MCU is. Na bijna een jaar wachten kunnen we volgende week eindelijk zien hoe deze fase van de Marvel Cinematic Universe afloopt. Het is een understatement om te zeggen dat Endgame de film is waar filmfans het meest naar uitkijken. Miljoenen fans wachten op het antwoord om te zien wie de snap van Thanos overleeft. De vraag naar kaarten was zelfs zo groot dat bioscoopketen Pathé problemen had met de servers.

Er wordt nogal gespeculeerd over welke Avengers we voor het laatst zullen zien in Endgame. Voor veel acteurs lopen de contracten namelijk af. Het gaat vooral om Iron Man, Thor en Captain America. Marvel en de acteurs zelf hebben niets naar buiten gebracht over de contracten. De personages hoeven natuurlijk ook niet te sterven. Ze kunnen een nieuw contract tekenen of het einde van hun personages open laten. Toch is er de verwachting dat of Iron Man, of Captain America in de film zal sterven. Een oorlog als deze is niet zonder opoffering.

Geen spoilers

Wat in ieder geval zeker is, is dat Iron Man een grote rol zal spelen in het verslaan van Thanos. RDJ wordt zelfs zo erg vertrouwd door de Russo broers dat hij de enige acteur was die het volledige Endgame script te lezen kreeg. In hetzelfde interview geven de broers aan dat wellicht Chris Evans ook het hele script heeft gehad, maar dat wisten ze niet honderd procent zeker. Alle andere acteurs ontvingen alleen scripts met daarin de scènes waarin hun personage spreekt. Tom Holland is ook daar weer een uitzondering op. Omdat de acteur bekend staat dat hij veel spoilers verklapt, vonden de regisseurs het bij hem zelfs noodzakelijk om niet eens te vertellen tegenover welk personage hij aan het acteren was. De Russo broers willen duidelijk niet dat er spoilers naar buiten komen.

Volgende week zullen we er eindelijk achter komen welke personages gered worden en welke personages toch sterven. Endgame is vanaf woensdag 24 april te zien in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.