Nieuwe beelden Aladdin laten blauwe Genie zien

Dit jaar komt er een hele berg aan nieuwe Disney Live Action remakes uit. Een daarvan is de remake van Aladdin. Er is nogal wat controverse geweest over de keuzes die gemaakt zijn. Zo was Aladdin niet knap genoeg, was Jafar te knap en zag Jasmine er niet etnisch genoeg uit. Daarnaast was er natuurlijk de vrees dat Will Smith als Genie niet blauw zou zijn. Vrees niet. Hij is erg blauw. Ook is er iemand iets te enthousiast geweest met de CGI effecten.

De trailer

Behalve het feit dat we voor de eerste keer Genie zien, is het ook de eerste keer dat we Jafar in actie zien. De reacties op Twitter waren vooral verbaasd over het feit dat Jafars stem zo hoog is. Die paar seconden aan beeld is niet genoeg om daarover te oordelen.

Waar we wel enigszins over kunnen oordelen is het feit dat de effecten die gebruikt zijn om de Genie blauw en gespierd te maken niet echt heel erg geslaagd zijn. Voor de rest ziet het er allemaal super mooi uit, maar op het moment dat de Genie in beeld komt, vraag ik me toch af waarom ze een snapchat filter gebruikt hebben. Wederom kunnen we de film pas echt beoordelen als deze uit komt en wellicht zijn de special effects dan een stuk beter. Toch zou je verwachten dat een film die de publieke opinie al niet achter zich heeft staan, ten minste een trailer krijgt die indruk maakt. Dat betekent dat alle special effects goed moeten zijn. Veel mensen twijfelen of ze naar Aladdin moeten gaan, mede door alle controverses. Vergeleken met de trailer van Dumbo zijn de effecten toegepast op de Genie niet goed genoeg. Als ze op een mooie manier een vliegende olifant tot leven kunnen wekken, dan zou de Genie ook wel moeten lukken.

We zullen nog even moeten wachten om te zien of de film beter is dan verwacht. Aladdin komt op 24 mei in de bioscoop.

Wat vind jij van de Genie? Laat het ons weten in de comments.

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.