Kit Haringtons “How To Train Your Dragon 3” auditie tape verdient een Oscar

We kennen Kit Harington allemaal als Jon Snow in Game Of Thrones natuurlijk. De voormalig bastaard is een fan favoriet, ondanks zijn norse blikken en het feit dat hij van niets weet. Heel even waren we bang dat Jon niet meer terug zou keren, maar gelukkig kunnen we binnenkort wederom genieten van Jon Snow in seizoen 8 van Game Of Thrones. Dat Kit van draken houdt is ook wel duidelijk. In How To Train Your Dragon 2 speelde hij al de rol van Eret. In de derde film in de reeks, How To Train Your Dragon: The Hidden World, zal hij wederom deze rol op zich nemen. Als promotie voor de film, bracht Dreamworks Kits auditie tape uit met een wel heel bijzondere tegenspeler.

De tape

In de tape wordt Kit bijgestaan door de draak Toothless. Hoewel hij er niet zo spectaculair eng uitziet als de draken van Daenerys, is Toothless natuurlijk wel een grote Hollywood ster. Het grappigste aan de video is vooral alle Game Of Thrones referenties. Zo weet Kit niet zo goed wat hij aan moet met een rol waarin hij overlijdt en weer tot leven wordt gewekt. Een personage die zijn moeder niet kent? Nope, dat is onbekend terrein voor de ster. Daarnaast vraagt Kit zich ook af of hij ook te gepeinsd kijkt.

Er is ook een poging de iconische scène waarin Jon voor het eerst een draak aanraakt na te maken. Helaas blijkt Toothless niet zo makkelijk om mee te werken als de Targaryan draken.

Universal bracht het volgende naar buiten over het plot van de derde film:

As Hiccup fulfills his dream of creating a peaceful dragon utopia, Toothless’ discovery of an untamed, elusive mate draws the Night Fury away. When danger mounts at home and Hiccup’s reign as village chief is tested, both dragon and rider must make impossible decisions to save their kind.

How To Train Your Dragon 3 komt op 16 januari uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.