Grey’s Anatomy verlengd met nog twee seizoenen

Voor alle Grey’s Anatomy fans is er goed nieuws: de populaire ziekenhuis serie krijgt een zestiende én zeventiende seizoen. Het vijftiende seizoen maakte de serie al de langst lopende ziekenhuisserie ooit, maar het is duidelijk dat niemand nog klaar is om gedag te zeggen tegen de personages.

Ellen Pompeo (Meredith Grey) heeft altijd al gezegd dat de serie sowieso zou lopen tot een zestiende seizoen, omdat haar contract tot zo ver liep. Maar dat contract wordt nu ook verlengd tot een zeventiende seizoen. Meredith hoeven we dus sowieso niet gedag te zeggen in de komende seizoenen. Al is dat lot niet zeker voor haar medespelers. Grey’s staat er immers om bekend dat ze zeer geliefde personages zo hun dood in laten rennen. We weten allemaal nog wel hartbrekende scene uit seizoen 11…

Grey’s is als een goede vriendin

Maar hoe komt het nu dat de serie telkens verlengd wordt? Na 15 seizoenen en honderden afleveringen, zou je toch wel zeggen dat alle verhalen verteld zijn die er verteld konden worden. Maar toch weet de populaire ziekenhuisserie elke keer weer de tranen te laten lopen bij miljoenen kijkers. Het geheim zit hem toch in de liefde die we hebben voor de personages. Meredith Grey heeft zo veel doorgemaakt en wij hebben als kijkers al de pijn, verdriet, liefde en vreugde samen met haar meegemaakt. Zomaar stoppen met kijken na al die jaren, zit er niet in voor de meeste kijkers. Het is bijna hetzelfde als je afscheid zou moeten nemen van een hele goede vriendin.

Momenteel is seizoen 15 te zien op Net5, al loopt die zender wel een beetje achter op Amerika. Op Videoland zijn nog tot juni de andere veertien seizoenen te zien. Waar en wanneer de twee nieuwste seizoenen op de Nederlandse televisie of streamingsdiensten verschijnen, is nog onduidelijk.

 

Laat een reactie achter

Cassandra

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.