Fantastic Beasts 3 is uitgesteld

In 2014, toen de Fantastic Beasts serie werd aangekondigd, had Warner Bros ook al stiekem datums gepland voor de twee sequels. Die datums waren 16 november 2018 voor Crimes Of Grindelwald en November 20, 2020 voor de derde film die nog geen naam heeft. Op dat moment stonden de films enkel bekend als Untitled WB Event films. Het was toen nog te vroeg om aan te kondigen dat het om de Fantastic Beasts films ging.

Hoewel de november 2020 release datum nooit officieel werd bevestigd, hield Warner Bros zich hier al die tijd wel aan vast.

Teleurstellende resultaten

Nadat The Crimes Of Grindelwald in de bioscopen verscheen, ontving de film veel kritiek. Recensenten waren niet onder de indruk. Ook fans waren teleurgesteld. Veel bezoekers begrepen het verhaal niet. Ze klaagden ook over het gebrek aan ontwikkeling in de film, op de Credence twist na.

In januari kwam al naar buiten dat de productie van de derde film was uitgesteld. In plaats van in de zomer zal de film in de herfst van 2019 beginnen met de productie. Er wordt gezegd dat de reden hiervoor is om te zorgen dat de film echt goed in elkaar zit. Ondanks het feit dat de Wizarding World lange tijd als ontastbaar werd gezien, vielen de resultaten van Crimes Of Grindelwald erg tegen. De franchise kan zich niet nog een misser veroorloven.

Verlate productie datums betekenen dat een film naar alle waarschijnlijkheid ook niet snel uit zal komen. Afgelopen vrijdag werd bekend dat Warner Bros in plaats van de FB 3 film, de film Dune zal uitbrengen op 20 november 2020.

Wat weten we over de nieuwe datum?

Het is onwaarschijnlijk dat Warner Bros twee grote films op dezelfde datum uit brengt. De kans is groot dat de Fantastic Beasts film pas in 2021 uit gaat komen. Het is de eerste keer dat er zo’n lange tijd zit tussen films in de Harry Potter serie. Als de film in de lente uit zou komen is ook dat de eerste keer dat een Harry Potter film in dat jaargetijde uit komt.

Waar gaat deel 3 over?

Hoewel het nog niet bekend is waar de derde film over gaat, weten we in ieder geval dat de film zich voor een deel in Brazilië afspeelt. Ook zal Ilvermorny een grotere rol hebben in de derde film. Geruchten gaan dat de Ilvermorny professor die kort in de tweede film voor kwam bij een groep hoort die de strijd tegen Grindelwald organiseert. Dumbledore en Flamel zijn ook leden van deze groep, dus wellicht is het een vroege versie van the Order of the Phoenix.

Het gaat interessant zijn om te zien hoe Ilvermorny in de derde film terug komt. In de eerste film kwam de naam van de Amerikaanse school voorbij. Verder werd er niets mee gedaan.

Dat is alles wat we weten over het verhaal. Waarschijnlijk gaat Dumbledore proberen om de Blood Pact te vernietigen. Jacob gaat Queenie proberen te redden en iedereen zal proberen om Credence te overtuigen naar hun kant te komen.

Het gaat nog even duren voordat we weten hoe het verhaal verder gaat.

Wat vond jij van The Crimes Of Grindelwald?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.