Ewan McGregor zal als Black Mask verschijnen in Birds Of Prey film

DC en Warner Bros zijn niet stil blijven zitten. Er komt steeds meer naar buiten over de Birds Of Prey film, waarin Margot Robbis Harley Quinn de hoofdrol zal vertolken. Deadline heeft bekend gemaakt dat Ewan McGregor de rol van schurk Black Mask op zich zal nemen in de film.

Black Mask, ook wel bekend als Roman Sionis, is de leider van de False Face Society Gang. Hij werd geboren in een rijk gezin, maar hij vermoordde zijn ouders om de macht te krijgen over hun bedrijf. Helaas voor hem was hij niet echt een goede zakenman en verloor alles wat hem lief was. Wayne Enterprises moest het bedrijf redden en wel onder één voorwaarde; dat Sionis zou opstappen als directeur van het bedrijf. Dit viel uiteraard verkeerd bij Sionis, en hij deed wat ieder weldenkend mens zou doen; hij gaf iedereen behalve zichzelf de schuld. Zijn grootste doel herin was natuurlijk Bruce Wayne en diens bedrijf. Sionis besloot zijn oude ik achter zich te laten. Hij liet een masker maken van het hout van zijn vaders kist en begon een criminele organisatie met als doel Gotham te doen knielen.

McGregor is niet de enige acteur die al bekend is. Naast Margot Robbie zal Jurnee Smollett-Bell de rol van Black Canary vertolken. Mary Elizabeth Winstead speelt Huntress en Rosie Perez zal Detective Renee Montoya spelen. De film zal worden geregisseerd door Cathy Yan.

Volgens bronnen zal het verhaal gaan over wat er gebeurt als Batman er niet is om de straten van Gotham te beschermen. De film zal naar alle waarschijnlijkheid een R-rating krijgen (net zoals Deadpool en Logan). De film volgt Harley Quinn als ze een team vormt met een onverwachts trio – Black Canary, Huntress en Renee Montoya – om het leven van de jonge vrouw Cassandra Cain te redden van Black Mask en zijn criminele organisatie.

Birds Of Prey begint in januari met opnames en zal op 7 februari 2020 in de bioscoop verschijnen.

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.