Deze Phase 4 films en series heeft Marvel in petto voor ons

Marvel fans hebben er lang op gewacht: San Diego Comic Con. Het is dé plek waar studio’s hun toekomstplannen onthullen. In de nacht van zaterdag op zondag was het de beurt aan Kevin Feige om de plannen van Marvel bekend te maken. Lange tijd vroegen fans zich af wat er zou gaan komen. Het einde van fase 3 was episch en het is natuurlijk de vraag of de MCU het momentum vast kan blijven houden met goede films. Zoals altijd zijn de meeste Marvelfilms solofilms. Toch hebben alle gebeurtenissen in een film effect op de andere films in een fase. Dit keer gaat Marvel echter niet alleen maar films uitbrengen. Zo komen er natuurlijk ook series en zelfs een animatieserie. Laten we eens kijken wat Marvel voor ons in petto heeft.

Marvel Phase 4 films en series

The Eternals – 6 november 2020

Het was al bekend dat Marvel met The Eternals zou komen. Nu is er ook een releasedatum bekend. De film gaat over een supersterke groep mensen met krachten die het op moeten nemen tegen the Deviants. Een groot deel van de cast is al bekend. Zo is Angelina Jolie gecast als Thena, Salma Hayek als Ajak, Richard Madden als Ikaris en Bryan Tyree Henry als Phastos.

The Falcon and the Winter Soldier – Herfst 2020

Deze wisten we uiteraard ook al, maar nu is duidelijk wanneer de serie uit komt. Anthonie Mackie legde op het podium uit dat hij graag dieper wil duiken in het personage van the Falcon. Hij zegt dat de serie laat zien wat voor man the Falcon nu eigenlijk is. De serie zal uitkomen op Disney+.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – 12 februari 2021

Volgens Feige zal the Mandarin in de film zitten, gespeeld door Tony Leung.

WandaVision – Lente 2021

De serie zal plaatsvinden na de gebeurtenissen uit Endgame. Feige en Olsen lieten weten dat de serie erg vreemd is. Wij zijn benieuwd. Ook WandaVision komt uit op Disney+

Loki – Lente 2021

De serie zal gaan over wat er meteen gebeurde nadat Loki de tesseract stal in Avengers Endgame. De serie gaat dus weer terug in de tijd. Loki zal ook te zien zijn op Disney+.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness – 7 mei 2021

De tweede solofilm met Doctor Strange in de hoofdrol. De film wordt geregisseerd door Scott Derickson. Blijkbaar zal de film psychedelisch zijn en ook een gotische horror. Klinkt goed.

What if…? – zomer 2021

De eerste animatieserie van Marvel. Verder is er nog niets bekend gemaakt behalve dan dat het iets is wat Marvel nog nooit eerder heeft gedaan.

Hawkeye serie – herfst 2021

Jeremy Renner keert terug naar zijn rol. In deze serie wordt er meer gekeken naar zijn tijd als Ronin. Kate Bishop zit ook in de serie, maar haar rol is nog niet bekend.

Thor: Love and Thunder – 5 november 2021

De vierde Thor film zal Natalie Portman zien in de rol van vrouwelijke Thor. Chris Hemsworth en Tessa Thompson keren ook terug.

The Black Widow – 1 mei 2020

Naast Scarlett Johansson zal David Harbour ook te zien zijn in de film. Er werd ook een stuk video getoond waarin Black Widow zegt: “I used to have nothing but then I got this job, this family I was better because of it. But I’ve made mistakes, I can’t go back.” Blijkbaar was ook Budapest te zien, dus waarschijnlijk vindt de film daar plaats. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid een prequel zijn.

Blade – onbekend

Marvel gaat ook Blade remaken. Er is nog geen datum bekend, maar Mahershala Ali zal de titelrol op zich nemen.

 

Naar welke film of serie kijk jij het meeste uit?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.