De eerste Artemis Fowl trailer is uitgebracht

Hoewel de meeste van ons in spanning wachten op de trailer van Avengers 4, zit Disney niet stil. We kregen in de laatste twee weken al een volledige trailer van Dumbo, een teaser trailer voor de Lion King en nu is er een teaser trailer voor Artemis Fowl. De verfilming van de geliefde boekenserie wordt geregisseerd door Kenneth Branagh (Murder On The Orient Express) en komt in augustus 2019 in de bioscopen. Het is altijd spannend als een boekenserie wordt verfilmd. De vraag is altijd of de film het boek wel eer aan doet. Zeker bij een serie die zo populair is als Artemis Fowl is dit de grote vraag. Wij willen de verfilming van Percy Jackson namelijk het liefste vergeten. Als we kijken naar de teaser trailer, dan moet het wel goed komen en zal de film het verhaal van het boek toch redelijk goed moeten volgen. Al zijn niet alle fans het hier over eens.

De trailer

Waar gaat de serie over?

De boeken zijn deels gebaseerd op de echte wereld, maar deze wereld wordt ook bewoond door fantasiewezens. De fantasiewezens leven in hun eigen onderaardse wereld. Ze hebben hoogontwikkelde technologie, die ver boven die van de mensheid uitsteekt. Artemis Fowl, de hoofdpersoon, is een meestercrimineel ondanks zijn jonge leeftijd. Hij is ook nog eens een wonderkind. Artemis wil graag het grote fortuin van zijn familie terugwinnen. Dit doet hij samen met zijn butler en bodyguard Domovoi Butler.

PG-13?

Omdat het Disney is, zijn veel fans wel een beetje bezorgd. Artemis Fowl is namelijk geen lieverdje en de fans vrezen dat Disney hem te lief gaan maken. Ze vrezen er ook voor dat het geweld uit de boeken een stuk minder gaat worden onder de leiding van Disney. Natuurlijk is Disney een bedrijf dat gaat voor familie-vriendelijke films. In het beste geval zal Artemis Fowl een PG-13 rating krijgen, maar dat is nog even afwachten. Aangezien de boeken zelf ook uitgegeven worden door Disney Hachette Books, zullen ze hopelijk trouw blijven aan het verhaal.

Kijk jij uit naar deze verfilming?

Laat een reactie achter

Ingrid

Ook interessant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.